joel

Svenska klockmärket Carl Edmond, med ägare som bl.a. Joel Kinnaman och Peter Forsberg, lanserar under hösten flera uppdaterade modeller.

Carl Edmond är ett svenskt klockvarumärke som lanserades i september 2017. Fokus ligger på väldesignade och stilrena klockor
av god kvalitet. Sedan starten har varumärket vuxit snabbt och etablerat sig på flera nyckelmarknader världen över med över 200 återförsäljare. Klockorna har trots sitt tillgängliga prisläge attraherat både kändisar och kungligheter – både kronprinsessan Victorias och prins Daniels handleder och bärs frekvent av delägarna och ambassadörerna Joel Kinnaman och Peter Forsberg.

I oktober 2018 uppdaterar varumärket sitt utbud där vi får se varumärkets populära modeller Ryolit och Granit i nya färgställningar och med nya metallarmband. Ryolit är en elegant rund klocka
i klassiskt snitt medan Granit är en djärvare kvadratisk modell. Klockorna är designade av den namnkunnige schweiziske designern Eric Giroud, som tidigare designat för varumärken som Harry Winston och Vacheron Constantin.

Till hösten kommer modellerna i guld, roséguld och silver med en rad olika färgställningar på den galvaniserade urtavlan.

– Den nya kollektionen klär i guld och silver för en mer elegant känsla utan att tappa sin prisvärdhet. Det skapar en ’chic’ attityd utan att vara elitistisk. Samstämmigheten förblir tydlig i den nya kollektionen som liksom varumärkets första låter minimalism möta karaktäristisk asymmetri för att skapa harmoni, säger Eric Giroud.

De nya modellerna nns att köpa från och med 1 oktober på carledmond.com samt hos återförsäljare som Åhléns, Klockmaster och Stjärnurmakarna.

KdnlLf0Q 8d1rEdBI msxWUj9k Ut9vJhRw 8IzsyrSg 5g3VBXMg

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.