Badou+Jack

Svenske Badou Jack tog sig under gårdagen an WBCs  föredetta supermellanviktstitelhållare Anthony Dirrell vid ”UIC Pavilion” i Illinois, en match som Badou lyckades plocka hem via ett majoritetsdomslut. WBC är en av fyra stora organisationer som sanktioner boxningsmatcher om VM-titlar, där vi nu har en titelhållare.

Så här sade Jack om segern, via Aftonbladet:

”Det känns skönt men vi har haft många andra bra boxare, som George Scott till exempel. Jag tävlar inte med dem om att bli bäste svensk. Jag ska vara bäst i världen och nu har jag det tyngsta bältet man kan ha i boxningen.

 Han trodde att han skulle stoppa mig i rond ett eller två, men jag har mött boxare som slår hårdare än han gör och var bra förberedd. Jag tog min tid och bröt ned honom med mina kroppsslag.

 Det kändes bra hela tiden även om jag inte gjorde en hundraprocentig match. Jag kan mycket bättre”

Badou Jack besegrade Anthony Dirrell i 12 ronden med siffrorna 114-114, 116-112, 115-113 och här nedan kan ni se matchen:

https://www.youtube.com/watch?v=7jnUb8nTcyw

Artikel från Kimura.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.