bbh

Alla som tar sin träning någorlunda seriöst har vid något tillfälle testat en PWO (Pre-Work Out). Oavsett vad man dricker/äter innan sitt träningspass är vi alla (förhoppningsvis) överens om att man behöver en liten kick för att prestera maximalt, oavsett om det är på gymmet, fotbollsplanen eller i simhallen.

Det finns många olika PWO´s på marknaden, men BAWS har hittat en ny favorit i djungeln som sticker ut lite extra, nämligen Belgian Blue. En färdigblandad PWO-dryck som gör att du slipper blanda själv med pulver, vatten och shakers. Belgian Blue innehåller beta-alanin och är 100 procent fri från socker, fett och kalorier.

Beta-alanin optimerar dina nivåer av karosin i musklerna, samtidigt som det minskar mängden mjölksyra, vilket leder till att du höjer din maxkapacitet vid träning. Du kan med andra ord träna hårdare, springa längre, lyfta tyngre och öka din träningsintensitet genom att svepa en Belgian Blue ca 30 minuter innan din fysiska aktivitet.

Precis som många andra energidrycker på marknaden gör Belgian Blue dig piggare, ger dig snabbare reaktionsförmåga och ökad koncentration, vilket gör att du kan dricka den även om du inte ska träna. Perfekt när du behöver sitta uppe och studera, orka jobba eller helt enkelt bara sovit för lite.

BAWS älskar Belgian Blue och knäcker alltid en burk inför träningspasset, och vi kan bekräfta att den håller vad den lovar. Chefredaktören tog nytt personbästa i bänkpress och resten av redaktionen jobbar betydligt effektivare. Dessutom är den betydligt godare i smaken än sina konkurrenter. Win-win.

För mer info klicka HÄR 

Vill du köpa Belgian Blue? Se länkar nedan. Lycka till med träningen!

Svenskt kosttillskott
Gymgrossisten
Proteinbutiken

bbb

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.