chirre

Nu revolutionerar Estrella den svenska chipsmarknaden genom att lansera de krispigaste chipsen någonsin. Det är en helt ny teknik, som i kombination med skalet kvar på potatisen, skapar nästa generation chips. I oberoende smaktester utklassar Estrellas nya chips konkurrenten.

Redan på 50-talet presenterade Estrella chips för svenska folket. Sedan dess är chipsen från Göteborg svenskarnas favoriter och Estrella är fortfarande störst på chipsmarknaden. En av anledningarna till populariteten är det ständiga flödet av nyheter, men aldrig förr har Estrella reformerat chipshyllan som nu. Företaget förändrar hela chipssortimentet och börjar tillverka alla chips med skalet kvar. I samband med detta införs även en helt ny teknik som innebär att potatisen skärs tunnare samtidigt som den behåller mer av sin stärkelse. Resultatet blir att chipsen nu är krispigare och godare än någonsin.

– Vi strävar alltid efter att utveckla marknaden med innovationer och att lyfta smaken och kvaliteten på våra produkter. Det här är vår största satsning hittills och vi har verkligen lyckats. Skalet kvar har tidigare bara funnits på grytfriterade chips, nu introducerar vi det på hela sortimentet. Den nya tekniken och skalet kvar ger magiska egenskaper och det är slående vilken skillnad det blir för kvaliteten och smakupplevelsen, säger Carina Hanson, vd på Estrella.

Skalet kvar införs nu alltså på samtliga chips i Estrellas sortiment. Resultaten från oberoende smaktester där Estrellas nya chips jämförts med huvudkonkurrenten talar sitt tydliga språk. Estrellas chips vinner överlägset på smak, konsistens och utseende. Totalt föredrar 7 av 10 konsumenter Estrellas nya chips som upplevs som godare, krispigare och mer naturliga*.

– Smakupplevelsen är viktigast av allt, det är vårt existensberättigande och vad som driver oss framåt. Vi brukar alltid placera oss högt i oberoende smaktester, men det är sällan konsumenterna ger så tydliga och positiva resultat som i det här testet, säger Carina Hanson.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.