snipp

På söndag är det premiär för en ny säsong av ”Bacillakuten” på SVT. Jaha, du har aldrig hört talas om programmet tidigare? Det kan bero på att du inte är 5 år. (mental ålder räknas inte). Lagom till premiären har SVT nu släppt ut en tecknad musikvideo där sången handlar om snoppar & snippor, vi snackar dansande penisar och glada vaginor. (Som det ska vara helt enkelt, reds.anm)

Programmet är dock riktat till barn där man genom Bacillakutens läkare Petter Oest och hans kompis Mia får lära sig allt om kroppen och vardagssjukdomar.

Och som väntat rasar så klart folk på sociala medier hit och dit, men är det så farligt egentligen? Videon är ju helt ofarlig och belyser inte ämnet sex överhuvudtaget. Känns snarare som ett bra sätt att markera för barnen att det finns två olika kön, killar och tjejer. (Ni som supportrar HEN-omklädningsrum etc för barn i skolan kan hitta en ny favoritportal att surfa runt på istället för BAWS.SE).

Så som vanligt blir det storm av ingenting, men det enda negativa med låten är att vår irriterande praktikant går runt och trallar på den hela dagarna här på redaktionen. Men men.

Här kan ni läsa mer om programmet och kolla in klippet nedan och ställ dig frågan om du är förälder: Vore det så hemskt om ditt barn såg det här?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here