savr

Hur många olika tjänster och kostnader har du som dras varje månad? Med SAVR är det precis lika enkelt att även få upp ett sparande som rullar varje månad och sköter sig helt själv.

SAVR är fondsparande för den nya generationen. Där kan du starta ett månadspararande inom bara några klick där dina pengar kan växa med avkastning över lång tid. Det spelar inte någon roll om du inte är en höjdare på fonder och finansbranschen, ingen fara! SAVR sköter den biten åt dig. Här är är tre steg som visar hur enkelt det är att starta ett fondsparande med SAVR.

  1. Välj hur mycket du vill spara och om du har något startkapital.
  2. Fyll i ditt personnummer och signera med BankID.
  3. Se pengarna växa och följ sparandet när du vill, genom att logga in kan du tracka ditt sparande och också plocka ut pengarna om du behöver.

Inga bankmän eller oförståeligt branschlingo. Bara fokus på dig och din framtid. Du kan tacka dig själv, och SAVR, senare. Spara till resande, dina barn eller helt enkelt för att leva ditt bästa pensionärsliv.

Låter det lite för bra för att vara sant? Oroa dig inte, SAVR är lika tryggt som storbankerna och övervakas av finansinspektionen genom Fondab. Du får alltså smidigheten i en helt ny modern spartjänst men pengarna förvaras på samma säkra depåinstitut som de gamla stora aktörerna.

Är målet med ditt sparande att bli miljonär? Baserat på information kring fondens historiska avkastning kan du om du sparar 500 kronor i månaden i 30 år nå 1 083 000 kr efter skatt och avgift. Skillnaden kan vara ett hus i värmen lagom till pensionen

Så oavsett om du siktar mot de finansiella stjärnorna eller bara trädkronorna så kan du på SAVR utforma ett månadsspara utefter dina behov.

LÄS MER HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.