new-york-empire-state-1-P

I Staten Island finns den historiska och charmiga stadsdelen St. George som toppar sommarens måste i New York. Här står kulturen i centrum med flera museer och konstgallerier. Besökare tar sig enkelt till ön med den kostnadsfria och berömda färjan Staten Island Ferry.

Medan sommarvärmen fortfarande är kvar i New York City så passar stadens turism- och partnerorganisation, NYC & Company, på att utnämna St. George i Staten Island till månadens stadsdel i kampanjen NYCGO Insider Guides. Den uppskattade kampanjen ska hjälpa besökare och invånare att uppleva nya områden i New York City utanför de traditionella turiststråken.

Från Lower Manhattan tar det endast 25 minuter med färja för att nå St. George, som är en historisk och charmig stadsdel med flera kulturinstitutioner, anrika restauranger och spännande sportevenemang.

– Från norra delen av Bronx ända bort till Rockaways, har New York City mycket att erbjuda när det kommer till historia, kultur och underhållning. NYCGO Insider Guides ger besökare en del av det genuina New York, och Staten Islands livliga område St. George är just nu högt upp på den listan. I St. George kan besökare ägna sig åt många roliga sommaraktiviteter och de tar sig enkelt hit med den kostnadsfria färjan State Island Ferry, säger borgmästare Bill de Blasio.

– NYC & Company har varit ett stort stöd för att marknadsföra Staten Island som ett ”måste”-besöksmål till turister som kommer till staden. Att börja med att lyfta fram St. George är idealiskt, eftersom de allra flesta kommer hit med färjan. Besökare är välkomna till de många kulturella sevärdheterna, restaurangerna och bryggeriet som ligger alldeles bredvid kajen, säger James Oddo, Staten Island Borough President.

Den välkomnande stadsdelen St. George erbjuder kultur i olika former som turister får utforska när de besöker Staten Island. Sommaren är den perfekta tiden att uppleva den här vackra stadsdelen vid vattnet, och dess utbud från italienska middagar till ett nytt museum.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.