nos

Den svenska innovationen NOSA hoppas kunna hjälpa alla utsatta näsor att andas lättare. Det är en liten och diskret näspropp som vidgar näsgångarna och samtidigt skyddar användaren mot påträngande dofter.

Näsproppen NOSA ger en uppfriskande upplevelse, öppnar upp näsgångarna och fyller varje andetag med en fräsch fläkt av mentol. Den är skapad för personer som tillfälligt utsätts för påträngande dofter, är täppta i näsan eller bara behöver något fräscht och uppiggande. Till skillnad från produkter som nässpray ger NOSA varken biverkningar eller är beroendeframkallande.

– Näsproppen är en mycket enkel lösning på vardagsproblem som drabbar alla. Andningen är trots allt bland det absolut viktigaste för människans välbefinnande, säger Adrian Liljefors, VD på NoseOption AB.

NOSA är en svensk uppfinning och den första näsproppen i världen i sitt slag. Det är en diskret engångsprodukt tillverkad i genomskinlig TPE-plast, helt fri från PVC, ftalater och latex. Initialt togs näsproppen fram som ett hjälpmedel för personer inom vård och omsorg som i sitt arbete dagligen utsätts för starka påträngande dofter. Från och med första mars kommer NOSA finnas till försäljning på samtliga apotek i Sverige.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.