dejt

Det behöver inte vara svårt att lyckas med Alla Hjärtans Dag-dejten. Lägg nervositeten åt sidan, tuffa till dig och följ dessa råd från Isabelle Edlund – personen bakom dejtingappen YouViaMe.

Ha på dig kläder som du älskar och trivs i

Har man på sig något som man känner sig snygg i är sannolikheten stor att den man möter också kommer tycka det. Man utstrålar en glädje och säkerhet som man kanske inte gör om man har tagit på sig något man inte trivs i. I slutändan så handlar det om att trivas i det man har på sig och anpassa kläderna efter vilken typ av dejt man ska gå på.

Var i tid! Blir du sen – hör av dig så fort du kan

Ibland kan man inte göra någonting åt att man blir försenad. Tåget eller bussen kanske är försenad eller så här i vintertider så kanske du behöver skotta fram bilen. När du märker att du kommer bli försenad, skicka iväg ett meddelande och berätta det, så slipper din dejt stå och vänta och undra vad som har hänt.

Förbered några samtalsämnen som du tycker om att prata om

Ibland kan det bli tyst på en dejt för att båda kanske är nervösa eller att ni sedan innan redan har pratat om det mesta. Då kan det vara bra att ha förberett några ämnen som ni inte pratat om tidigare. Tänk utanför boxen och prata inte om det vanligaste som vädret eller intressen. Vilka ämnen skulle du förbereda?

Var nyfiken och ställ frågor om din dejt

När samtalet flyter på så kan det enkelt bli att en av er pratar mer än den andra. Känn efter om du är den som pratar mest och försök få in lite frågor till din dejt. Ni där för att lära känna varandra, så var därför nyfiken och ställ frågor till din dejt.

Lyssna på vad din dejt har att säga

Som ovan, ställ frågor till din dejt och även följdfrågor – speciellt om du märker att det är ett ämne din dejt brinner för att prata om. Tänk på att lyssna till punkt och var inte för ivrig med att hoppa in och avbryt eller att du för tidigt byter samtalsämne.

Var dig själv

När man dejtar så vill man träffa någon som det ska bli seriöst med, så tänk på att inte spela en roll som inte är dig själv. För om det  i slutändan blir seriöst mellan er, hur ska du då förklara att du egentligen inte gillar den där musiken, de filmerna eller står för de där åsikterna. Du vinner alltid på att vara dig själv för det är dig man ska dejta och inte rollen du spelar.

Kom förstås också ihåg att ha roligt! En dejt, lyckad eller misslyckad, är inte hela världen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.