ghooost

LÄS NOGA NU, DET HÄR ÄR VIKTIGARE ÄN ALLT ANNAT!

BAWS har blivit inbjudna till att delta i årets viktigaste turnering, nämligen den första pressturneringen någonsin för Call of Duty: Ghosts.

Team Baws letar nu efter 3 förstklassiga soldater att ta med ut i krig, som tillsammans med Baws Squad leader Petter Axell kan ta sig an de andra lagen på fältet.

Är du den vi söker?
Vi behöver personer vi kan lita på, som ställer upp för laget, täcker ryggen på sin lagkamrat, kan utföra knifekills och få killstreaks med jämna mellanrum.

Turneringen äger rum den 11 december kl 17 på Activisions huvudkontor och det bjuds på mat och dryck. Alla deltagare får fina goodiebags och vinnarna tar hem ett supergrymt pris (som vi inte vill avslöja eftersom vi vill att du har fokus på din uppgift istället – att döda fienden).

Om du har de cojones som krävs för att bilda elitlaget i COD, maila Petter genast på [email protected] Han behöver dig.

Detta kommer bli episkt. Låt oss tillsammans föra TEAM BAWS till seger!

 

3 KOMMENTARER

  1. Tjena, åh en dröm som gått i uppfyllelse mån tro? Jag är 23 år,bosatt i Dalarna, har många många timmar bakom Cod, och bag vill vinna o komma långt. Redan sedan barnsben har man drömt om att få spela med folk.. särskilt svenskar och äldre. Iallafall så spelar jag på Playstation, spelat sen mw-tiden så ryggmärgen gör det mesta. Körkort finns..:) bara att höra av sig för mer info..
    Kan även Tillägga att jag spelat cs i forntiden, så teamplayr ingen fara. Hoppas på kontakt, hörs :)

  2. Hej, Sebbe igen.. tänkte bara nämna att bag har spelat i 3 klaner, men då vi aldrig kommit längre ön till battlegrounds, men ack så kul :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.