blek

En dag strax innan jul förra året vaknade jag upp och kände att jag ville bleka mina tänder. Eftersom man vill vara i gott sällskap valde jag att gå till Emelie Nixon, hon har nämligen blekt tänderna på i princip varenda kändis som finns. Mikael Persbrandt, Eric Saade, Ola Rapace, Agneta Sjödin, Dragomir Mrsic, Niclas Wahlgren, Lasse kronér, Jan Johansen, Kristin Kaspersen, Adam Alsing, Tommy Körberg och Markus Schenkenberg bland många andra har fått vitare tänder hos Emelie, och nu var det alltså min tur.

Emelie Nixon är utbildad tandsköterska sedan 1995 och har tandblekning som specialistutbildning. Hon är störst i Sverige på tandblekning och tillsammans med Brilliant Smile ser hon till att dina tänder får nytt liv. Om man inte har varit hos tandläkaren på mycket länge är det bra att göra det innan du bleker tänderna. Har man däremot tänkts sig att byta ut fyllningar ska man göra det efter att man blekt tänderna för bästa resultat.

Andra metoder som stripes och blekpennor fungerar inte. Det kan bli stora skador på emaljen om man använder ”blekmetoder” som inte är CE-märkta och godkända av Socialstyrelsen. Brilliant Smiles blekgel däremot är den enda som är PH-neutral och inte skadar tänderna. Därför känns det självklart att det är Emelie som ska bleka dina tänder och ingen annan! Behandlingen gör tänderna 5-7 nyanser vitare och håller i ungefär 5 år.

Emelie Nixon finns på Salong Ego Queen i Gamla Stan, Stockholm. men kommer inom kort expandera och även finnas tillgänglig i Palma + att hon åker landet runt och besöker olika städer, så följ henne på instagram för att ha koll på vart du hittar henne samt aktuella priskampanjer och bilder på kändisar med vita leenden.

Bor du i Stockholm och vill bleka dina tänder? Då kan du sms-boka via 0707-867699  och priset ligger just nu på endast 3200:- 

LÄS MER PÅ www.egoqueen.se

 

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.