jbl

Sommaren är här fortare än vi tror. Snart ligger du där på stranden och önskar att du hade din favoritmusik omkring dig istället för i dina trötta iPhone-lurar. Tur för dig att BAWS har styrt upp en tävling där du kan vinna en supercool bluetooth-hötalare från JBL som heter Charge 2+.

Jodå, Baws aim to please så att säga. JBL Charge 2+ är både vattentålig och slitstark. Den har 12 timmars batteritid och kan kopplas ihop med upp till tre smartphones samtidigt så att flera kan turas om att spela musik.

Den har fett ljud så klart, men funktionen som vi älskar mest är att den kan ladda din mobil eller surfplatta genom USB-uttaget samtidigt som musiken spelas. Du kan även använda högtalaren som en bärbar högtalartelefon, den har brusreducerande teknik och framförallt är den snygg. Liten och behändig med stort ljud.

– Användare kan inte bara lyssna på musik i farten, de kan också njuta av kvalitetsljud utan att behöva flytta högtalarna närmare händelsernas centrum. Lanseringen av dessa två produkter breddar helt enkelt lyssnarens frihet, sägerMichael Mauser, VD på HARMAN Lifestyle.

För att vara med i tävlingen ska ni maila till [email protected] senast måndag 21 mars och svara på frågan nedan. Glöm inte ange namn och adress.

Hur många timmars batteritid har JBL Charge 2+ ?
(Klicka här för att hitta svaret)

Vinstvärde 1499 :-

jbl2 jbl3

1 KOMMENTAR

  1. Jag vill vinna denna högtalaren för att kunna lära mina föräldrar att lyssna på grym hiphop, alltså riktig musik, hela semestern på båten. Nu använder vi deras och de säger att den som äger högtalaren får bestämma musik. Vinner jag denna är det jag som är en riktig baws och får bestämma musiken! Hela sommaren!!!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.