mcint

2006 var Michael McIntyre fattig som en kyrkråtta och kunde inte betala hyran, sex år senare var han världens bäst betalde komiker. 2012 tangerade han Rihannas tidigare rekord med tio utsålda föreställningar i rad på O2 Arena i London; han har turnerat i Singapore, Dubai, Australien, Nya Zealand och Sydafrika – McIntyres föreställning i Coca-Cola Dome i Johannesburg 2013 var det största komedigiget någonsin i Afrika. Nu kommer han till Sverige för första gången.

I en intervju med Daily Mirror berättar Michael McIntyre:
– Inte ens i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig det här. Jag ser folk i T-shirts med mitt ansikte och namn på och det är helt otroligt. Att uppträda på stora arenor är absurt. Jag känner mig som en rockstjärna.

Många komiker med stora fanskaror är provocerande och stridbara men inte Michael McIntyre, för vilket han har fått utstå kritik från branschkollegor. Han är en ständigt leende och glad pajas som vunnit publikens tillgivenhet och blivit kungen av mainstream-komedi genom att skämta om vardagliga ting som många kan känna igen sig i. Michael McIntyre har berättat att hans shower bygger på vad han själv tycker är roligt, och många skämt handlar om hans fru och två barn.

Michael McIntyre har fått otaliga utmärkelser bland annat National Television Awards, British Comedy Award, Chortle, GQ Award och varit BAFTA-nominerad två gånger, haft tittarsiffror uppemot 8 miljoner på sitt TV-program Michael McIntyre’s Comedy Roadshow på BBC One, sålt miljontals exemplar och slagit försäljningsrekord med DVD-utgåvorna av sina shower. 2010 släppte han sin självbiografi ”Life and Laughing: My Story”. McIntyre har över 1,3 miljoner följare på Twitter (@McInTweet).

NU HAR DU CHANSEN ATT VINNA TVÅ BILJETTER TILL MICHAELS SHOW I STOCKHOLM DEN 5 MAJ!

Allt du behöver göra är att kasta ett mail till [email protected] senast den 21 mars där du kort berättar vem du vill ta med dig på showen, och varför. Roligast motivering vinner!

LYCKA TILL!

”Michael McIntyre – Happy & Glorious”
Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4 i Stockholm
Fredag 5 maj, kl 19:30
Biljetter www.shownight.se
Biljettpris: 395 kr & 495 kr plus serviceavgift

Showen är ca 90 min lång utan paus

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.