jackryanthumb

När det kommer till tävlingar kan ni lita på BAWS. Går det en bra film på bio ser vi till att tävla ut biljetter till våra läsare. Så även denna gång.

Nu kan du vinna biobiljetter till storfilmen Jack Ryan: Shadow Recruit med Chris Pine, Kiera Knightley & Kevin Costner i huvudrollerna. Vi tävlar även ut en tre iPhone-chargers som förstapris. Filmen har premiär nu på fredag, 17 Januari.

jackoFör sina nära och kära framstår Jack Ryan bara vara en vanlig chef på Wall Street, men hans band till CIA sträcker sig år tillbaka i tiden. Han rekryterades som siffersnille, men när han kommer en ondsint plan för att få den amerikanska ekonomin att kollapsa på spåren inser han snart också att han är den ende som kan stoppa den.

Tillbaks i tjänst slängs Ryan snart in i en värld av misstankar, svek och dödligt våld. Fångad mellan den stränge chefen Harper (Oscarbelönade Kevin Costner), hans ovetande fästmö Cathy (Keira Knightley) och en briljant rysk oligark (Kenneth Branagh) måste Ryan konfrontera en ny verklighet där ingen går att lita på – samtidigt som miljoner av människors öden hänger på om han lyckas hitta sanningen.

För att delta i tävlingen mailar du till [email protected] senast söndagen 19 Januari där du motiverar varför just du ska vinna tävlingen.
Glöm ej bifoga dina kontaktuppgifter.

Vinnarna annonseras på vår Facebooksida, så gå in och gilla den för att inte missa något.

 

PhoneCharger_WithScreen_V1_All

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.