SRS-XB41_Main_preview

SONY släppte nyligen en supergrym trådlös högtalare i sin EXTRA BASS™-serie, ett vatten- och dammtätt litet monster med brutalt bra ljud! 

Den smidiga högtalaren är perfekt för strandfesten, balkonghänget eller när det är party i sovrummet (hehe). Oavsett vad du har tänkt använda den till kan du just nu VINNA EN HÖGTALARE via Baws. Hur bra?

För att delta i tävlingen ska du skicka ett mail till [email protected] senast söndag 10 juni, där du med EN mening berättar för oss varför just du förtjänar att ta hem vinsten. Glöm inte ange namn och adress.

image006

Sonys nya trådlösa högtalare är utrustade med ett nytt LIVE SOUND-läge, där en ny digital signalprocessor och ett vinklat ljud skapar en tredimensionell musikupplevelse för att ge lyssnaren en festivalliknande känsla. Högtalarna är även designade för att upprätthålla en djup bas, vilket passar perfekt för lite tyngre musik.

SRS-XB41 kommer i fem olika färger och är alla tillverkade i en ny textildesign som gör högtalarna robusta och tvättbara.

Den nya ”Party Booster”-funktionen gör det möjligt för alla festdeltagare att interagera med musiken. Högtalaren kan känna av knackningar från fem olika håll tack vare en inbyggd accelerometer, vilken skapar ljud- och ljusreaktioner som gör festen roligare.

Den nya serien EXTRA BASS-högtalare kan sammankoppla upp till 100 enheter trådlöst för att skapa den maximala upplevelsen. Högtalarna är designade för att du enkelt ska kunna ta med dig dem överallt, med en batteritid på 24 timmar.

SRS-XB41 kostar cirka 2400 kr och finns i färgerna svart, vit, mörkröd och mörkblå.

SRS-XB41_WirelessPartyChain_preview

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.