sonyhighlight

sony1Alla som tränar, sitter framför datorn eller går på stan med ett par hörlurar vet hur jobbigt det kan vara, helt plötsligt är sladden i vägen. Vad gör man om man har tröttnat på det här problemet? Jo, man är med och tävlar om ett par trådlösa hörlurar från SONY  här på din favoritsida BAWS.SE

Och det är inte vilka lurar som helst, vi har kommit över ett par av den nya modellen MDR-10RBT. Ett par riktigt feta lurar med högupplöst ljud, bluetooth-anslutning och en batteritid på drygt 17 timmar. Det finns även en inbyggd mikrofon så du inte ens behöver ta av dig lurarna när mamma ringer och stör mitt under biceps-passet.

Ljudet är bland det bästa vi har hört, och då har vi ändå gått igenom allt ifrån Beats by Dre till SMS Audio och fler där emellan, men SONY levererar högsta klass. Om det beror på att lurarna stänger ute allt ljud runtomkring eller om de är utvecklade tillsammans med The Script spelar mindre roll, musikupplevelsen är underbar oavsett.

Hörlurarna ligger på runt 2000 kr i butik, men nu kan du alltså vinna ett par genom att medverka i tävlingen. Allt du behöver göra är att trycka ”LIKE” på Sony Nordics Facebook-sida (som du hittar HÄR) + svara på frågan: Vilken är 2014 års hittills bästa låt?

Skicka ditt svar till [email protected] senast torsdagen 3 Juli och glöm inte ange fullständig adress och kontaktinformation. Lycka till i jakten på ditt nya, sladdlösa liv.

Läs mer om SONY MDR-10RBT HÄR

sony2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.