gill

Män tar förvånansvärt många och onödiga drag med rakhyveln under rakning vilket och leder till en irriterad hud. 
I den ständiga jakten på ultimat komfort och närhet så har Gillette tagit fram Gillette ProShield – en hyvel där bladet blivit utrustat med extra komfortband för extra skydd som gör att männen inte behöver förändra sättet de rakar sig på.

Enligt en ny studie framtagen på uppdrag från Gillette framkommer det att de flesta män gör cirka 170 drag med hyveln vid varje rakning, men av dessa drag så är 120 stycken drag över områden där man redan tagit bort den största delen av det skyddanded raklöddret. Trots avancerad rakbladsteknik så upplever män ett mått av irritation. Så istället för att förvänta sig att män ska förändra sättet att raka sig på så har Gillette gjort sitt mest avancerade blad ännu bättre för att skydda mot irritation. En studie visar intressanta siffror på mäns beteenden och uppfattningar vad gäller grooming, självsäkerhet och fåfänga. Exempelvis så känner sig nästan en fjärdedel av alla män sig som mest självsäkra efter att ha rakat sig.

Nu har du möjligheten att vinna en ProShield, det enda du behöver göra är att maila till [email protected] senast söndag 24 april och berätta om ditt värsta rakminne, och varför du behöver en Gillette ProShield.
Glöm inte uppge fullständiga kontaktuppgifter.

LYCKA TILL & SHAVE LIKE A BAWS!

Gillette.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.