123

Intel och SMS Audio har nyligen lanserat sina nya biometriska hörlurar som optimerar träningspasset för ultramaratonlöpare, motionärer och alla däremellan. Och ja, dom passar bra till gymmet också. Oroa er inte.

Med BioSport™ sammanfogar Intel och SMS Audio livsstilskrav med teknisk innovation för att förbättra träningsupplevelsen. SMS Audio BioSport ™ In-Ear-hörlurar Powered by Intel kommer att utöka den nyligen lanserade SMS Audio Sport Collection och utnyttja avancerade tekniska funktioner för att leverera högkvalitativt ljud och samtidigt samla väsentliga data om träningsframsteg. 

Hörlurarna integrerar biometriska sensorer i en anpassad pulsmätare inbyggd i hörlurarna för att ge idrottare möjlighet att samla träningsuppgifter och uppnå maximal fysisk prestation. En öronkroksdesign säkerställer en bekväm passform medan en hörlurskontakt eliminerar behovet av extra batterier eller laddare.

Lurarna har en En inbyggd optisk sensor som kontinuerligt mäter hjärtfrekvens under intensiv träning, avkoppling och varje ögonblick i däremellan – samtidigt som den dynamiskt avlägsnar störningar orsakade av kroppsrörelse och omgivande ljus.

För att hjälpa att följa din puls, tempo, distans, höjd och kaloriförbrukning är SMS Audio BioSport ™ In-Ear-hörlurar kompatibla med den populära tränings-appen RunKeeper, med ytterligare applikationsstöd planerade för framtiden.

 

Visst vill du vinna ett par hörlurar med grymt ljud som samtidigt mäter din hjärtfrekvens?
Då så. Skicka ett mail till tav[email protected] senast söndag 22 februari och berätta vilken typ av träning du vill utföra tillsammans med dina nya SMS Audio. Glöm inte bifoga namn och adress.

Vinstvärde ca 1299:-

WWW.SMSAUDIO.COM

11 22 33

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.