hooverhigh

Att städa är tråkigt. Folk som säger motsatsen ljuger. Men städa måste man göra, och för att ens orka överleva denna syssla borde man se till att ha rätt grejer för uppgiften.

Handen på hjärtat för alla singelkillar som bor ensamma, när köpte du ny dammsugare senast? Eller ägnade ens en tanke på att den du har i nuläget förmodligen är ett sorgligt försök till att vara en fungerande dammsugare? Säkert inhandlad på Ge-kås eller liknande. Släng skiten och läs noga här nedanför:

HOOVER Synthesis ST-20 är en påslös dammsugare (Yes, ni läste rätt. Du slipper byta äckliga dammsugarpåsar när dom är fulla). Den här dammsugaren packar dammet och komprimerar hela 10 liter damm ner till endast 1 liter. Du behöver tömma den ungefär en gång per år, och du gör det enkelt utan att ens komma i kontakt med dammet. HOOVER var för övrigt de som uppfann dammsugaren, vilket gör dem till Dammsugarnas Gudfader. Case closed.

Även om Synhtesis-modellen är en mästare på att göra rent dina golv är det ändå designen som gör att vi älskar den mest. Äntligen en dammsugare som ser cool ut och passar in i din man cave. Vi snackar låg ljudnivå, Red Dot Award-vinnare 2016 och munstycken för både parkettgolv och mattor.

Vill du uppleva glädje när du städar och dammsuger ska du genast klicka HÄR för att leta reda på svaret på tävlingsfrågan:

Vilken energiklass har Hoover Synthesis ST20?

Maila ditt svar till [email protected] senast 7 december. Glöm inte ange dina kontaktuppgifter samt adress dit du önskar få vinsten skickad.
Vinstens värde är 3490:-

För att öka dina chanser att vinna, gå in på BAWS FACEBOOK och DELA inlägget om tävlingen. Lycka till!

https://www.youtube.com/watch?v=O70oHsx4eEk

hoover1

hooover33

hooooov

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.