jbl

Nu är våren äntligen på ingång och innan vi vet ordet av är sommaren här! Vad får igång sommarfeelingen bättre än att gå ut och möta våren med favoritmusiken i öronen? Ljusare, ljummare kvällar bjuder på möjligheten att flytta träningspasset utomhus och nu har du chansen att vinna ett par hörlurar från JBL, skapade av idrottare och som passar perfekt för en aktiv livsstil.

Oavsett om du tränar terränglöpning eller tävlar i CrossFit kommer du att ha glädje av JBL Inspire 500s säkra TwistLock-teknik, med ergonomiska öronproppar som gör att de sitter säkert på plats och är bekväma under hela träningspasset. Med hjälp av 8 timmars batteritid och JBLs klassiska ljudbild blir du motiverad att träna både längre och hårdare.

De är trådlösa och strömmar musik via Bluetooth, så att du slipper sladdtrassel när du rör på dig. Du kan dessutom träna i alla väderlekar eftersom hörlurarna är svett- och regntåliga.

Hur vinner du hörlurarna? Fortsätt läs.

Svara på frågan nedan och maila ditt svar till [email protected] senast 26 april, och skriv med hjälp av max två meningar (rimma helst inte, ok?) varför du behöver bli motiverad i din träning. Lycka till!

Fråga: JBL Inspire 500 är designade för att vara lätta och smidiga, men exakt hur lite väger de?

  • 24 gram
  • 28,5 gram
  • 20 gram

Ett tips är att kika efter svaret här.

Vinstvärde 600 kr.

1 KOMMENTAR

  1. 20gram väger dom TUNGA* hörlurarna!!

    Jag skulle behöva vinna dom här rackarns hörlurarna så att jag slipper kånka runt på min gamla freestyle från 90talet, enklare å springa, bättre ljud, och brudarna kommer flockas runt mig!

    *Tung
    När man tycker någon/något är bra eller grymt alltså något positivt

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.