skor

G-Shock teamar upp med världsledande streetwearmärket SUPRA i exklusivt desingsamarbete. Kollektionen består av två klockor och två skor – i både herr och dam. Samarbetet är ett uttryck för innovativ produktutveckling där funktionalitet och design kombineras i limiterad upplaga. Lansering 1 augusti.

Herrklockan GD-X6900SP-1ER är designad med ett prickigt mönster mot mattsvart yta medan damklockan GMD-S6900SP-7ER kommer i vitt. Båda modellerna är stöttåliga med funktioner såsom stoppursfunktion, möjlighet att ändra tidszon, tål vatten upp till 20 meter och en batteritid på tio år.

Inspirationen till den svarta G-Shock x SUPRA skon kommer från skateboardåkaren Steve Williams klassiska signaturmodell Estaban. Skon är i läder med ett prickigt mönster med detaljer i silver och svart canvas. Cuttler är en dammodell i vitt, designad med samma mönster och utformad med en dragkejda i guld som gör insidans meshdetaljer synliga. Tanken bakom skorna var att influeras av G-Shock stöttålighet och skapa en sko som håller för yttre påfrestningar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here