skor

G-Shock teamar upp med världsledande streetwearmärket SUPRA i exklusivt desingsamarbete. Kollektionen består av två klockor och två skor – i både herr och dam. Samarbetet är ett uttryck för innovativ produktutveckling där funktionalitet och design kombineras i limiterad upplaga. Lansering 1 augusti.

Herrklockan GD-X6900SP-1ER är designad med ett prickigt mönster mot mattsvart yta medan damklockan GMD-S6900SP-7ER kommer i vitt. Båda modellerna är stöttåliga med funktioner såsom stoppursfunktion, möjlighet att ändra tidszon, tål vatten upp till 20 meter och en batteritid på tio år.

Inspirationen till den svarta G-Shock x SUPRA skon kommer från skateboardåkaren Steve Williams klassiska signaturmodell Estaban. Skon är i läder med ett prickigt mönster med detaljer i silver och svart canvas. Cuttler är en dammodell i vitt, designad med samma mönster och utformad med en dragkejda i guld som gör insidans meshdetaljer synliga. Tanken bakom skorna var att influeras av G-Shock stöttålighet och skapa en sko som håller för yttre påfrestningar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.