Alchemist-Evidence-Step-Brothers

Superproducenten, Dj:n och rapparen The Alchemist, eller bara Alchemist, och Dilated Peoples-medlemmen Evidence har äntligen släppt sitt efterlängtade samarbete, och de går under namnet Step Brothers.

Redan 2009 kom rykterna om att de två herrarna hade gått ihop och format duon Step Brothers. Tiden har gått och de båda har förberett för albumet och samtidigt haft andra projekt vid sidan om. Den 21 Januari 2014 kom äntligen skivan Lord Steppington, släppt via independentbolaget Rhymesayers Entertainment.

Alla låtar är producerade av Alchemist förutom låten Byron G, som Evidence producerat. Gästartister vi hittar på skivan är bland annat stora namn som Domo Genesis, Styles P, Action Bronson & Oh No. Och på låten Byron G hittar vi även gästinhoppet The Whooliganz (Alchemist gamla duo med skådespelaren Scott Cann, som vi sett i filmer som Gone In 60 Seconds och Ocean’s Eleven osv).

Man märker att de båda två har väldigt kul när de gör musik, inte minst ihop, och det gör det till stor del att skivan funkar utmärkt och man hoppas att de två giganterna kommer fortsätta i detta spåret.

Lyssna skivan nedanför och kolla gärna in videon till låten Step Masters, som med sitt textformat och upplägg påminner lite om filmen Step Brothers med Will Ferrell och John C Reilly.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.