game-documentary

Förra fredagen, den 9:e oktober, släppte The Game första delen till uppföljaren The Documentary. Igår, den 16:e, kom del 2 av skivan, The Documentary 2.5. Det är 10 år sedan The Game släppte sitt legendariska album The Documentary. Ett album som sålt över 5 miljoner exemplar. Onödigt länge sedan vi fick höra så bra West Coast gangsta rap signat The Game.

The Documentary är alltså uppdelad i 2 album, en dubbelskiva. Med otroligt många duktiga artister och stora producenter som skulle ta en vecka att bara skriva ner. Ni som läser detta kommer bli så pirriga och troligtvis kunna se dessa gäster i sinnet när ni lyssnar på skivorna.

The Game levererar några av sina bästa texter och med hela 46 gäster är det imponerande att han väldigt sällan hamnar i skuggan. Det finns några få tillfällen, men det är förståeligt och förlåtet.
Hela upplägget av skivorna är förstklassig kvalité, på låtarna, skitsen och övergångarna. West Coast-rap är på kartan igen och är stämplat The Game – The Documentary 2 + 2.5.

https://open.spotify.com/album/7dPov48AdQJPI5jvTNnzcX

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.