unnamed-2

Skandinaviens första flip-flops-varumärke uppgraderar sommarens mest essentiella sko i exklusiva modeller av högsta italienska kvalitet lämpade för såväl poolkanten som storstaden.

Idag lanseras The Resort Co, ett nytt svenskt varumärke med mission att uppdatera sommarens viktigaste semestersko – flip-flopen. Varumärket erbjuder den klassiska sandal-modellen i premiummaterial och i en stilren skandinavisk design.

The Resort Com grundades när de goda vännerna Niklas Schultz och Joakim Blom under en resa till Comosjön konstaterade det bristfälliga utbudet av kvalitativa flip-flops. Tillsammans lämnade de sina långa karriärer inom näringslivet och tog sig an uppdraget att skapa en lyxig modell som lämpar sig för såväl poolkanten som storstaden.

unnamed

Sortimentet innehåller fem modeller i olika mönster och färgställningar. Sandalerna tillverkas för hand i en liten fabrik i Toscana. Rem och överdel tillverkas av saffiano-läder, mocka, satin och kanvas, tillsammans med en linning av mjuk mocka för ultimat komfort mellan tårna. Sulorna består av en kontrasterande över- och undersula, och är tillverkad i en ultralätt mikrocellulär EVA som ger en flexibel och lättviktig dämpning, likt i löparskor.

unnamed-3

Den första kollektionen finns till försäljning via theresortco.com samt via herrmodeplattformen therake.com.  Pris ligger på 995 kr respektive 1 195 kr.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.