TRON

Vi vet hur hemskt det är att gå upp på morgonen och se att bilen har mer is på rutorna än glas, för att sedan frysa ihjäl medan man skrapar rutan med ett gammalt CD-fodral eller ett Visakort. För att inte tala om all snö runt om som man i ren ilska försöker sparka bort, vilket slutar med ömma fötter och smutsiga skor.

För att slippa mardrömmen ovan har BAWS hittat lite prylar som (typ) kan rädda liv, nämligen lätta och tåliga redskap från Fiskars. Vi snackar snöskyfflar, isskrapor och snöborstar.

Och det finns en anledning till att vi tipsar om just Fiskars, för i det här läget är kvalité av yttersta vikt. Statoils trötta isskrapor och försök till snöskyfflar aint good enough. Då kan du lika gärna fortsätta sparka och dra ditt Visakort. Du och din bil förtjänar bättre.

Fiskars SnowXpert™ Bilsnöskyffel
Tillverkad i enda stycke i det lätta och tåliga materialet FiberComp®. Skaftet är ergonomiskt utformat med ett starkt T-format handtag. Kant i rostfritt stål för lång hållbarhet.

Fiskars Solid™ Bilsnöskyffel
En tålig snöskyffel i det lätta materialet FiberComp® och med rejält T-format handtag.

Fiskars SnowXpert™ Isskrapa & Borste
En kombinerad isskrapa och borste tillverkad i FiberComp®. I ena änden sitter en löstagbar isskrapa som skrapar i båda riktningarna, i andra ett kombinerat

Fiskars Solid™ Isskrapa
En flexibel dubbel-isskrapa i materielt FiberComp® som kan skrapa i båda riktningarna, för ett snabbt resultat.

11

12

Nu har du chansen att vinna ett komplett kit med dessa redskap. Tre vinnare kommer få äran att ta hand om sin bil ”like a Baws”. Skicka ett mail till [email protected] senast måndag 21 december och berätta om ditt värsta snöminne med din bil.

Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.