image003

Dålig hållning och många timmar framför en skärm gör att vi spänner oss i nacke och axlar. TheraPearl Nacke ger snabb lindring åt ömma muskler. Den kan användas både varm och kall och är ett bra alternativ till massage.

Det började med en påse frysta ärtor
TheraPearl-teknologin utvecklades av läkaren Carol Baltazar, som regelbundet rekommenderade sina patienter att använda en påse frysta ärtor för att behandla smärta. En dag fnyste en patient åt rådet och läkaren erkände att hon längde velat ta fram en behandlingsmetod inspirerad av just frysta ärtor. De två kvinnorna skapade tillsammans det som kom att bli TheraPearl.

Så fungerar det
TheraPearls forskning är kliniskt testad och godkänd av nationella myndigheter i USA. Den innovativa och patenterade pärlteknologin säkerställer komfort och lindring på ett naturligt sätt. Varje liten pärla är utformad för att absorbera, hålla och förmedla terapeutisk värme eller kyla. Den mjuka designen är anpassad för att forma sig efter kroppen, även när den är fryst.
Lindra värken med kyla eller hjälp spända muskler att slappna av med värme.

TheraPearl Nacke är en lättanvänd dyna som lindrar värk, smärta och muskelspänning med hjälp av kyla eller värme. TheraPearl kyls enkelt ner i frys eller värms upp i mikrovågsugn för att ge kyla eller värme, beroende på vilka symptom du vill lindra. De mjuka pärlorna håller en jämn temperatur i cirka 20 minuter. Nackdynan placeras över axlarna och ligger på plats tack vare sin form och tyngd och kan användas gång på gång.

TheraPearl Nacke finns på olika apotek och kostar ca 299 kr

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.