peak1

Erik Nylander visar sin tolkning av Peak Performance på ett urbant förhållningssätt till hans aktiva livsstil. Surfaren har i sin film fångat hans eviga strävan efter de bästa vågorna.

– För mig handlar att vara aktiv om mer än att bara göra det i vardagen. Jag försöker hitta njutning i enkla och nya sätt att hålla mig aktiv. Varför ta tunnelbana när jag kan cykla? Varför cykla när jag kan ta skateboarden?

peak2

Trots att Erik älskar att resa i stora grupper uppskattar han friheten och att köra solo. Det är då han kan ta sig tid att reflektera över sakerna som vardagen inte tillåter tid eller utrymme för och också då han lär sig som mest om sig själv.

– Att surfa i Skandinavien går hand i hand med stormar. Jag älskar känslan av att vara utomhus i sådana förhållanden, och göra någonting kul av det istället för att gömma mig inomhus. 

peak3

Regniga dagar i Lofoten återspeglar det humör som sätter prägel på Nylanders film, videon visar surfarens ständiga sökande efter de perfekta vågorna och att resan är minst lika viktig som målet i slutändan.

– Jag har aldrig sett mig själv som en person som tränar, eftersom allt jag gör för att hålla mig i form är att hålla mig aktiv utomhus, jag gör det jag älskar med likasinnade. 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.