Nike-Air-MAG

Februari var ju en väldigt bra sneakermånad, det var all-star game, Nike släppte Roshe Run Flyknit, SNS hade mycket roliga samarbeten som släpptes med både Reebok, Adidas och Asics, Adidas släppte sin Yeezy Boot och varenda märke släppte massa retros som får en att verkligen vända på varenda krona i slutet utav månaden.

Och Mars månad blir ju garanterat inte sämre.

Nike släpper väldigt mycket nytt, Jordan kör på som vanligt, och andra märken kommer också som det ser ut släppa otroligt bra grejer! 

Jag har siktat in mig på minst en Jordanmodell, och det är Jordan 4 Laser, som också släpptes till All Star, men kommer till resten utav världen denna månad som det ser ut.

Hela detta år kommer vara helt galet när det gäller retros och nysläpp, och framförallt så går ju ryktena om Nike’s ”Air Mag”.

Hur många har sett filmen tillbaka till framtiden? Ja, typ alla.

Den omtalade skon som han har år 2015 i filmen kommer släppas 2015, hur coolt är inte det? 

marty-mcfly-david-letterman-01

År 2011 var avtäckningen och efterföljande auktion den största händelsen under det året, om inte det decenniet. 

Det hela var ett projekt utav Micheal J Fox för att samla in pengar till ”Micheal J Fox Foundation, för Parkinsonforskning. Nike auktionerade då ut 1500 par, under en 10 dagarsperiod och samlade in hela 5,659,190.53 dollar, en helt sjuk summa pengar.

Men i år kommer den tillbaka, nu med den så kallade ”Power lace-funktionen” vilket betyder att skon knyter sig själv.

Man vet inte hur den kommer att skickas ut till försäljning, men jag hoppas på att det blir iallafall en vanlig butiks-release iallafall, så man har en chans att få tag på den! 

Vi väntar så klart med stor förväntan på både datum och information, men som dom säger, den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.