pave

Sommaren har rivstartat, de flesta runt om landet förhoppningsvis har fått känna på sommarvärmen. Många har förmodligen gått och planerat sina semesterdagar i detalj för att få ut så mycket som möjligt av den efterlängtande ledigheten.

Men ibland så finns det dagar där agendan är tom, det lite halvmulet och man inget beslut tas illa kvickt kommer dagen bli spenderad med vardags trivialiteter. Det börjar med ett klipp på youtube om en drone som förvandlas till en miniubåt under vatten och slutar med att man kollar igenom best of idol auditions ifrån 2007.

För att undvika så har vi samlat ihop lite tips på sköna aktiviteter som du kan hitta på.

Ett besök på vår vackra huvudstad Stockholm
För alla som ej bor i huvudstaden så är ett varmt förslag att ta en tur till Stockholm, det finns gott om aktiviteter att hippa på i vår kära huvudstad. Många kallar det Nordens Venedig och detta har sina grunder i alla vackra vyer runt om gamla husen i Gamla stan omgivet av vatten.

1

Aktiviteter i Stockholm
Utöver alla vackra vyer så kan du som gillar rörelse och tävling på fritiden ta ett besök på det fartfyllda aktivitetshuset Ballbreaker. De har ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Så om du befinner dig i Stockholm och ha tips vad man kan hitta på så är det bara att gå in och ta en titt på aktiviteterna på hemsidan och samla ihop ett härligt kompisgäng.

Utomhusaktiviteter
Om du helst vill hålla dig utomhus på ledigheten så finns det flera klassiska aktiviteter som många inte gjort sedan i gympan i skolan. Att samla ihop ett kompisgäng och spela kubb eller bränd boll är väldigt underskattade aktiviteter. Många minnen ifrån skoltiden och tävlingsmänniskan kommer fram och det kan bli blodigt allvar.

2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.