tivohigh

TV-boxen TiVo har många funktioner. I december kompletteras tjänsten med Netflix, något som kan göra den magiska lådan oslagbar.

TiVo bygger på din smak. Genom att ”gilla” det du tittar på spelar boxen automatiskt in program som den tror att du vill se. Gillar du en speciell skådespelare skriver du bara in namnet i en önskelista, sen spelar TiVo in alla filmer den kan hitta med den skådisen. Önskelistorna läggs sedan upp som små fina paket i TiVos meny.

Med det 1 TB stora utrymmet behöver man aldrig oroa sig för att inspelningstiden ska ta slut. TiVo rensar dessutom bort sådant den spelat in på egen hand om man inte tittar på det.

tivoboxNär Netflix i december integreras med TiVo tycker vi att man får man den ultimata TV-boxen.

Tänk dig att du slänger dig ner i soffan efter en hård arbetsdag och det enda du behöver är en fjärrkontroll. Sedan kan du komma åt YouTube, kolla på TV, titta på inspelade program och njuta av Netflix. Det kallas för vardagslyx. Like a baws.

Baws konstaterar: Redaktionen har haft TiVo i drygt två månader och förstår inte hur vi klarat oss utan den här briljanta tjänsten tidigare.

Läs även om Petter Axells första möte med TiVo HÄR

Denna artikel är ett samarbete med Com Hem.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.