Zlatan-Ibrahimovic1

Äntligen Fredag och då är det givetvis återigen toppidrott som står på schemat i helgen! Jag har denna vecka tagit fram en dubbel från franska Ligue 1 till ett lågt odds som kan spelas med lite högre insats.

Match 1: Monaco-Rennes   1   odds 1.50 Spelstopp Lördag 17.00

Storsatsande Monaco har börjat vackla lite formmässigt efter den succéfyllda inledningen, senast så satt segermålet långt inne och man hann även byta ut stjärnförvärvet Falcao innan man gjorde 1-0, nu tar man emot Rennes på Stade Louis II  som man hittar på plats elva i tabellen.
Nu har Monaco Falcao på skadelistan och självklart blir det tuffare utan honom, men i senaste matchen tycker jag att Monaco visade sin styrka som lag att kunna vinna matcher utan att spela på topp.
Monaco liras!

Match 2: Paris SG-Lyon 1 odds 1.40 Spelstopp Söndag 21.00

Paris SG går en mycket intressant säsong till mötes, avancemang i Champions League veckan som var och obesegrade i ligan.
Zlatan Ibrahimovic har aldrig varit bättre och denna säsongen har han fått en ny lekkamrat i form av succéförvärvet Edinson Cavani.
Paris tar på Söndag emot Lyon på Parc Des Princes, ett Lyon som hittills denna säsongen ej imponerat på undertecknad genom att placera sig på en sjundeplats efter fjorton omgångar.
Med Zlatan och Cavani i storform så kommer jag lira på Paris Saint Germain!
 
V75-travets elitserie körs denna veckan nere i Malmö på travbanan Jägersro

Lördagens bästa vinnare hittar jag i V75-2 nummer 4 Big Bill Bac som på sina tre senaste starter har vunnit två lopp varav det senaste var just på V75, möter inte så tuffa konkurrenter här och borde vinna tämligen enkelt om inget oväntat händer. Tränaren till Big Bill Bac som heter Ola Samuelsson har jag ett ganska ont öga för då jag sommaren 2010 ringde och skulle bjuda för en kompis på en häst som på fem starter för Ola haft en fjärdeplats på Visbytravet som bäst. Jag bjöd 20 000 och fick till svar att för det priset får du se hästen dö på Youtube, Feriosa tjänade ungefär 10 000 till för Ola efter det och exporterades sedan till Finland 2011.

Njut av helgen, för det ska jag göra!
På Tisdag byter jag ut Kalla Sverige mot något varmare Malta.

// Leboff

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.