snabbacash

Mitt namn är Leboff Svensson  och jag är gamblingsexpert på Baws.se. Jag kommer under denna sektionen ge er spelförslag som ni får ta del av så ni kan tjäna några extra tusenlappar i månaden! Med andra ord: Tjäna snabba cash like a BAWS!

Som vanligt när helgen stundar så finns det väldigt mycket sport och hästar att spela på och jag kommer ge er spelförslag med odds från Svenska spel och ATG då det är väldigt enkelt att gå till närmsta tobaksaffär eller icabutik och lämna in mina spelförslag.
Denna helgen kommer jag ge er tre stycken matcher som i mitt tycke ska ha väldigt stor chans att gå in.

Alla tre matcherna spelas i Sveriges högsta fotbollsdivision Allsvenskan och är följande:

AIK-Gefle IF Leboffs spelförslag: AIK som ger i odds 1.40…   Spelstopp Lördag 16.00.

Solnaklubben AIK som förra säsongen var lite av en besvikelse har nu kommit tillbaka med rejäla kliv och har efter en trög säsongsstart fått upp ångan ordentligt. Just nu ligger dom på en delad tredjeplats och har 6 poäng upp till serieledande Malmö FF.

AIK ser i skrivande stund ut att kunna ställa upp med det bästa materialet dom har förfogande över!

Resultattips: 3-0

IFK Göteborg-Åtvidabergs FF Leboffs spelförslag: IFK Göteborg som ger i odds 1.60. Spelstopp Söndag 15.00

Blåvitt har inledde säsongen strålande men har allt eftersom tappat lite mark i tabellen, ligger just nu på delad tredjeplats med givetvis guldet i fortsatt sikte. Jag pratade med en av snubbarna i den inre kretsen i IFK Göteborg  tidigare idag och fick då beskedet att Försvarsgeneralen Mattias Bjärsmyr som tidigare haft skadeproblem känner sig väldigt fräsch för dagen och kommer att starta på söndag! Supertalangen Ludwig Augustinsson som värvades från Brommapojkarna inför säsongen är nu klar för spel igen men kommer troligtvis ej starta mot Åtvidaberg!

Helgens bästa spel tycker jag IFK Göteborg är!

Resultattips: 4-1
 
Öster-Malmö FF. Leboffs spelförslag: Malmö FF som ger i odds 1.70. Spelstopp Söndag 15.00

Seriesuveränen Malmö FF har visat upp ett bländande spel den senaste tiden då dom har 4 raka segrar i Allsvenskan under sommaren. Rickard Norling har verkligen fått ordning på dom unga supertalangerna som tidigare varit lite av problembarn men som nu ser gruppen före sig själv! Jag har svårt att se att Malmö inte ska ta sitt första guld sedan 2010!

Om man lägger ihop de här 3 matcherna får man ett sammanlagt odds på 3.80

Själv kommer jag lägga åtminstone en femhundralapp eller två på dessa 3 Snabba cash-matcher!

Nu över till V75 som denna vecka körs på Jägersro som denna helgen kör Svensk travderby för fyraåriga travhästar där vinnaren av loppet får 2 miljoner + evig ära och berömmelse!

Jag kommer här ge er 2 stycken spelförslag som ni kan tjäna pengar på denna lördag!

I v75-1 lopp nummer 5 Så har jag blivit väldigt imponerad av en hästs senaste insatser på banan! Det är nummer 6 No Deal som har startat flitigt i V75 (Travets elitserie) dom senaste månaderna och gjort det med bravur. Denna gången möter hästen mycket enklare motstånd och jag vet inte hur hästen ska förlora detta loppet! Ni ska alltså spela Vinnare på häst nummer 6 No deal i lopp 5 (V75-1).

I V75-3 lopp nummer 7 så startar en riktig kanonhäst i nummer 6 Rod Stewart som på karriärens 9 starter har segrat i 6 lopp och tjänat 1.2 miljoner till sina ägare. På denna hästen rekommenderar jag er att spela hästen på plats vilket innebär att hästen måste vara 1:A,2:A eller 3:A för att ni ska tjäna pengar! Så ni pallrar er ner till närmsta butik som har ATG och plitar ner ett spel på Rod stewart på kupongen! Om ni ej vet hur man fyller i kupongen så frågar man någon som står i kassan som hjälper dig mer än gärna!

Notera att när ni spelar på trav så beror oddsen på hur mycket omsättning det blir just på de olika hästarna. Så oddsen kommer ändras väldigt mycket och när loppet har gått så vet ni vad ni får för odds om spelet gått in!

Hoppas ni kommer följa mig här på denna sektion, för jag tror att ni inte kommer ha råd att ej rygga mina tips!
Och glöm inte: If you`re not in, you cant win!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.