kvinn

De olympiska spelen i Rio har på många sätt varit kvinnornas OS. Av Sveriges 11 medaljer var det kvinnor som stod för åtta av dem och totalt i OS var det nytt rekord i antal deltagande kvinnor, närmare bestämt runt 45% av alla atleter.

Nike presenterar nu den sammanfattande delen i sin ”Unlimited”-kampanj som pågått under OS, ”Unlimited Pursuit”. En som film ska hylla atleters strävan och kamp efter perfektion, och då specifikt kvinnor, något som sedan länge varit ett av Nikes mål.

Filmen är en stjärnparad med några av världens främsta atleter – personer som ständigt pushar sina egna gränser, driver idrotten framåt och fungerar som inspiration till kommande generationer. I filmen syns Scout Bassett, Simone Biles, Elena Delle Donne, Gabby Douglas, Allyson Felix, Dafne Schippers, Shelly-Ann Fraser-Pryce, English Gardner, Alex Morgan och Serena Williams. Världsstjärnor som utan barmhärtighet driver sig själva till stordåd, inte bara vart fjärde år utan varje dag.

Vare sig det gäller att ta sig tillbaka från bakslag, förluster och skador, resa sig över motståndet och ta sig över alla hinder mellan dem och segern så ser de till att leva med stjärnglansen och inspirera Nike att arbeta i samma takt och utveckla produkter som matchar deras styrka och drömmar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.