bet

Spelbolaget Betsson har frågat sina svenska kunder när de väljer att liva upp stämningen med spel. Toalettbesök är vanligast följt av lunchraster och dötid väntandes på flyget, tåget eller bussen.

Mobiltelefonen har gått från att vara ett kommunikationsverktyg till att även vara en spelkonsol för underhållning. En färsk undersökning från Betsson visar vid vilka tillfällen som mobilen oftast åker fram.

– De flesta kan nog känna igen sig i att de plockar fram mobilen vid trista situationer. Dagens appar gör det lätt att uppleva lite spänning i vardagen. Vi ser att många tar tillfället i akt även under kortare stunder, till exempel toalettbesök, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Undersökning: Spelar du någonsin på Betsson.com eller på Betssons app under följande ”mindre-än-roliga” situationer?

Svar:

När jag är på toaletten 36,65 %
När jag har lunchrast 32,13 %
När jag väntar på flyget/tåget/bussen 26,70 %
Medan jag väntar på att min partner ska göra sig i ordning 18,10 %
Om jag hamnar i kö under ett telefonsamtal 15,38 %
När jag är på en tråkig fest 10,86 %
När jag är på bröllop 1,81 %
När jag är på date 1,36 %

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.