th

Förra året tillkännagav Tommy Hilfiger det uppmärksammade samarbetet med Rafael Nadal. Resultatet blev en fantastisk kampanj för både underkläder och parfymer. Som en del av kampanjlanseringen anordnades ett mycket storslaget, uppmärksammat och kändistätt tennis-event i Bryant Park, New York

Nu presenterar Tommy Hilfiger stolt fortsättningen på samarbetet – lanseringen av den nya kollektionen THFLEX – Rafael Nadal Edition.

Skräddarsydd kollektion med rörelse i åtanke

Kollektionen innehåller skräddarsydda kostym- och skjortmodeller tillverkade av innovativa italienska tyger. Inspirerade av Tommy Hilfigers globala ambassadör, Rafael Nadal, har Tommy Hilfiger nu tagit fram den ultimata kostymen som är sofistikerad och vass men samtidigt designad för rörelse, komfort och resor.

Materialen i kollektionen är mycket stretchiga men har också egenskaper som gör att kläderna inte blir skrynkliga utan håller sig perfekta alla dagar, även under dagar med högt tempo. THFLEX capsule collection kommer att finnas tillgänglig i Tommy Hilfigers flaggskeppsbutiker och på tommy.com, från 23 March 2016. 

Rafael Nadal

Rafael Nadal föddes 1986 på Mallorca i Spanien och var rankad som en av de fem bästa tennisspelarna i världen år 2003. I nuläget har Nadal vunnit 14 stycken Grand Slam titlar och han är en av två som någonsin har vunnit fler än två stycken Grand Slam titlar på tre olika ytor – asfalt, gräs och grus.

rf rf1

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.