tomyy

Tommy Hilfiger, grundaren av märket med samma namn, kommer  under året att släppa sina memoarer. Detta i samband med att märket fyller 30 år . Boken kommer att innefatta personliga historier från hans tidiga barndom och uppväxt, hans ursprung i modeindustrin, alla hans bakslag, triumfer och hans starka beslutsamhet som hjälpte honom att bygga upp ett livsstilsvarumärke värt flera miljarder.

Mr Hilfiger är känd för sin klassiska amerikanska stil med en kombination av popkultur med influenser av östkuststil. Uppvuxen i Elmira i New York som andra barnet av totalt nio, öppnade han en liten kedja av klädbutiker 1969 under sin studietid.

När jag reflekterar över mina erfarenheter i modeindustrin under de senaste 30 åren har det varit en vild resa fylld med olika milstolpar som har både definierat min karriär och mitt privatliv, säger Tommy Hilfiger. ”Jag tror alltid att man har det bästa framför sig, men än så länge har det varit ett äventyr”

Efter tre decennier inom branschen har han aldrig förlorat sin nyfikenhet och sin entreprenöranda. Nu är han äntligen redo att avslöja mannen bakom varumärket och dela med sig av sin visdom med läsare av alla generationer.

Boken har ännu inget officiellt releasedatum.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here