tos

Nu utökar Toshiba sin X300-familj med en ny högpresterande 3,5 tumsdisk med en kapacitet på 8 TB[. Den nya disken är framtagen för grafiska designers, gamers och andra professionella användare.  

Toshibas High-Performance Hard Drive X300 är utvecklad för intern datalagring i stationära datorer, ”all-in-one”-datorer, speldatorer och mediedatorer i hemmet. Diskens gränssnitt är 6.0 Gbit/s SATA-gränssnitt och innehåller funktioner som förbättrar såväl realtidsprestanda som dataskyddet. Hårddisken körs med 128 MB databuffer, har en lagringshastighet på 7200 varv i minuten (RPM) och en dual-stage actuator som möjliggör en tillförlitlig prestanda och hastighet.

X300 använder sig Toshiba av Advanced Format-lagring (AF), samt Perpendicular Magnetic Recording (PMR) och Tunnel Magneto-Resistive (TMR). De tre teknikerna hjälper till att leverera högre lagringsdensitet, högre hastighet och stabilare diskskrivning. X300 har dessutom stöd för Native Command Queing (NCQ), en teknik som ytterligare ökar diskens prestanda.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.