laser

Äntligen har det kommit en skäggtrimmer som på allvar är riktigt cool. Philips Beard Trimmer 9000 är försedd med laser för optimal precision.

Nu kan du aldrig mer skylla på din rakmaskin ifall dina skägglinjer är ojämna. Med hjälp av en röd laser kan du trimma ditt skägg exakt som du vill ha det. Den är vattentät, har dubbelsidig trimmer och fler millimeter-inställningar än vad du kan tänkas behöva.

LED-displayen visar batterinivån och din valda längdinställning, och du kan använda maskinen i hela 60 minuter utan sladd.

Baws säger: Risken finns dock att rakningen tar längre tid eftersom man mer än gärna leker lite extra med laserstrålen. Lite som att vara sin egen CIA-agent i badrummet.

Du kan testa den i 60 dagar och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Läs mer HÄR

11 KOMMENTARER

  1. Jobbigt att köpa ny maskin varje år. Visst är det lockande men uhhh maskinerna är ju hållbara så länge… tacksamt förvisso… borde finnas möjlighet att kunna köpa denna laser delen som en modul man sätter på sin befintliga maskin…

  2. fin produkt värdering ni har här på baws… rolig också… lätt överskådlig bedömning. BIG LIKE . fräsch och annorlunda.
    dock är jag si sådär till philips och deras produkter i överlag. inga topp och inga dipps… men kul att se att de satsar. blir det någon moore grooming awards i år”? inte mkt som händer på moore.se eller är baws nya moore? tycker i varje fall att baws är ett enormt stort steg framåt i tiden känns det som. önskar er på baws all lycka. min röst har ni grabbar. all in!! från Uppsala /// maC Daddy

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.