truecoloyrs-890×536

Nu finns succén True Colours på piccolo-flaska. Den snygga 200 ml-flaskan, som precis som stora True Colours innehåller alla regnbågensfärger men i en annan design, andas fest, glamour och glädje.

Men det finns ett seriöst budskap bakom också. True Colours skapades för att hjälpa och stötta människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda. Sedan startskottet för drygt ett år sedan har över en miljon kronor samlats in till fonden.

Regnbågsfonden startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och hjälper såväl HBT-organisationer som enskilda HBT-personer i världen med ekonomiskt bistånd.

Ställ fram en egen flaska till varje gäst vid det dukade bordet eller till minglet – och låt festen börja samtidigt som du vet att du gjort en insats. True Colours Sparkling Wine passar utmärkt som sällskapsdryck men även till sallader samt fisk- och skaldjursrätter. Doften är fruktig med inslag av päron och citron och i smaken finner man päron, citrus och en fläkt av kanderade citrusskal.

Vinet  produceras av den innovativa dryckesproducenten Ebesa som ligger i Ciudad Real, cirka 15 km söder om Madrid i vinområdet La Mancha. Utvalda gröna druvor vinifieras varsamt under temperaturkontroll för att sedan få sina bubblor via kolsyremetoden.
 
trueeeeProduktinformation
True Colours Sparkling Wine 
Artikelnr: 77024
Land: Spanien
Pris: 35 kr
Volym: 200 ml
Alkoholhalt: 11%
Råvaror: Airen 80%, Sauvignon Blanc 20%

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.