tyler

Det har precis avslöjats att Tyler, the Creator slår sig samman med Converse. Hans kreativa personlighet, ojämförbara fantasi och röst ska tillsammans med Converse få möjlighet att skapa mycket nytt och spännande.

Tyler är förutom känd för sin kreativitet, också känd för en autenticitet och integritet i allt han rör vid. Han kommer nu att låna ut sin känsla för design samt sin fantasi till Converse, och tillsammans kommer de att ta fram flera samarbeten. Det första görs runt Converse siluett One Star, vilket debuterar redan nu den 11/7 2017.

Tyler delar denna gång med sig av sin kreativitet för att sätta sin prägel på den ikoniska One Star-sneakern i mocka. Den limiterade upplagan utgörs av en ljusblå sko, en så kallad Clearwater-nyans. och har valts ut speciellt av Tyler. Skon har även försetts med unika detaljer på innersulan, vilka har designats av Tyler.

För att kicka igång samarbetet kommer 2.100 av Tylers fans världen över, vilka förra året besökte Tylers Golf Wang fashionshow, att få ett varsitt par av den limiterade One Star-kollektionen. Dessa kommer att levereras i en specialdesignad box med en personlig hälsning från Tyler.

En limiterad upplaga av One Star-sneakern kommer också att släppas den 13/7 på Tylers hemsida, golfwang.com, samt på Converse.com i USA till ett pris av $100 USD.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.