boom (kopia)

Nyligen lanserade Ultimate två nya högtalare, BOOM 3 och MEGABOOM 3. Förutom att namnen är badass så är högtalarna även vattentåliga med 360-graders ljud. Lite musik i regnet är med andra ord numera en möjlighet som bör prövas.

Högtalarna är tvåfärgade och tillverkade i slitstarkt material som i grunden är framtaget för motorcykeljackor och brandutrustning. Badass som sagt.

Nytt för BOOM 3 och MEGABOOM 3 är en magisk knapp på toppen av högtalaren för bättre kontroll över musiken. Knappen tillåter dig att spela, pausa och hoppa över låtar direkt på högtalaren utan att du behöver leta rätt på mobilen.

– Med BOOM 3 och MEGABOOM 3, gjorde vi den ultimata högtalaren ännu bättre, säger Charlotte Johs, General Manager på Ultimate Ears. – Utöver det djupgående 360-ljudet som är balanserat för en maximerad ljudupplevelse, förbättrade vi högtalarens hållbarhet utan att kompromissa med stilen. Vi adderade också den magiska knappen för snabbare tillgång till musiken med hjälp av en enkel knapptryckning, som lyfter högtalaren ytterligare en nivå.

Andra uppgraderingar inkluderar en ny IP67 rating, så att högtalarna inte bara är vatten-och droppsäkra utan också dammsäkra, samt förbättrad portabilitet med en Bluetooth-radie upp till 45 meter.

BOOM 3 och MEGABOOM 3 kommer finnas tillgänglig i fyra tvåfärgade toner: Night (svart), Sunset (röd), Lagoon (blå) och Ultraviolet (lila) och kostar ca 1500 kr för BOOM och 2000 kr för BOOM 3.

BAWS har testat BOOM och (kan ha) doppat den i vatten och rullat den i sand – och ändå pumpade Eminems nya skiva utan avbrott. Imponerande! Dessutom är det bra ljud, betydligt bättre än vad vi först trodde. Vi rekommenderar!

Läs mer om högtalaren HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.