lur1

Plattan 2 Bluetooth kombinerar den ikoniska designen i Plattan med 30 + timmars trådlös speltid som ger Urbanears mest befriande ljudsupplevelse hittills.

Urbanears lanserar Plattan 2 Bluetooth, en produktutveckling av deras bästsäljare Plattan men med en viktig skillnad: Sladden är borttagen och hörluren utmanar branschstandarden med 30+ timmars trådlös speltid.

Förutom 30+ timmars trådlös uppspelningstid per laddning erbjuder Plattan 2 Bluetooth en skarp ljudupplevelse som täcker hela spektrumet och har upp till 10 meter räckvidd. Hörlurarna är smartphone-kompatibla och musik navigeras enkelt med en enda kontrollknapp. Andra funktioner inkluderar en ergonomisk passform, plug-in för musikdelning och hopfällbar design som gör dem enkla ta med.

lur3För att fira lanseringen av Plattan 2 Bluetooths med 30 + timmars trådlös uppspelningstid och arvet av den textilklädda sladden har Urbanears tagit in den svenska designern Sandra Backlund, som länge arbetat med stickade produkter, för att omforma 4500 meter sladdar till fem arkitektoniska delar av bärbar konst.

– Design och funktionalitet med människan i centrum har alltid varit integrerat i Urbanears varumärke, och sladden är ett bra exempel på det, säger Ida Holmen, PR Manager.

– När vi lindade in sladden i tyg fick den ett mervärde utanför sin vanliga funktion till en förbättring i det övergripande utseendet, känslan och upplevelsen. För att lyfta Plattan 2 Bluetooths produktutveckling utan sladd ville vi hylla den delen av Plattens arv på ett pas-
sande sätt.

lur2Känd för sina tredimensionella stickade skapelser och oortodoxa materialval, ansågs Sandra vara den ideala kreatören att ta på sig ett uppdrag med ett nytt, främmande materail som Plattans textilsladd.

– När Urbanears kom till mig med tanken att arbeta med deras sladdar kände jag mig nyfiken direkt , säger Sandra. – Jag älskar att experimentera med olika former och material så jag var definitivt redo att ta uppgiften.

Plattan 2 Bluetooth är nu tillgänglig online på urbanears.com och hos utvalda återförsäljare över hela världen. Hörlurarna kostar 999 SEK och finns i Urbanears fem
klassiska färger: Black, Dark Grey , Indigo,Tomato och White.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.