tove

I dag lanserar Urbanears sin kampanj Listen to Yourself, ett nytt varumärkesinitiativ för kreativa själar som lyssnar till sin inre röst och låter den vägleda dem. En arena för nyfikna individer som vill få ut så mycket de kan ur tillvaron och vill ge uttryck för sin unika personlighet. I samarbete med olika kreatörer, där Tove-Lo är först ut, ska Urbanears erbjuda produkter som fungerar som blankt kanvas för kreativa personer, där de kan uttrycka sig själva genom att skapa en egen design.

Världsstjärnan och musikern Tove-Lo är först ut att personifiera konceptet. Tove-Lo har skapat ett unikt och personligt sortiment av Urbanears-produkter som ger liv åt budskapet Listen to Yourself, som genom design blir ett viktigt och effektfullt ögonblick inom popkulturen.

image002

”För mig handlar kampanjen om att våga lyssnar till sin magkänsla. Jag tror att de flesta av oss ägnar för mycket tid åt att lyssna utåt – ’vad ska folk säga?’. Grejen är att du aldrig kommer att känna dig hel genom andra människor bekräftelse.”, säger Tove-Lo.

Urbanears arbetar för progressiv kreativitet i mötespunkten mellan musik, mode och teknik genom att samarbete med nuvarande och framtida ikoner. De stilbildare som använder sin inre röst för att uttrycka sina åsikter och ideal.

image003

”Urbanears har minimalism och funktionell design i sitt DNA. Minimalismen är det som ger kreatörerna den tomma duken att arbeta med. Initiativet riktar sig till alla kreativa själar som uttrycker sig genom sin teknik till vardags, men som inte låter tekniken begränsa dem.”, säger Ida Holmen, Global PR-chef. ”Tove-Lo är den perfekta artisten för att sparka igång en kampanj som uppmanar till egna uttryck. Urbanears och Tove-Lo har inte bara samma födelseort, utan hon sjunger också ofta i sina låtar om att inte be om ursäkt för den man är och de man känner, vilket är grundläggande budskapet i kampanjen.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.