lurhi (kopia)

Urbanears lanserar idag Jakan, en ny hörlursmodell som ger dig en fri och enkel ljudupplevelse i minimalistisk design. Jakan erbjuder en justerbar, ergonomisk passform, en intuitiv kontrollknapp och inbyggda magnetplattor för att enkelt kunna hängas runt halsen – perfekt för att lyssna på musik eller ta telefonsamtal när du är på språng.

Jakans tydliga och exakta ljud i kombination med den unika designen gör den till vardagens perfekta, trådlösa följeslagare – oavsett om användaren söker kreativ inspiration eller bara pendlar till jobbet.

lur2 (kopia)

Trasselfri lyssning
Jakan erbjuder trasselfri användning för en idealisk musikupplevelse. Bluetooth-tekniken möjliggör upp till 12-timmar trådlös användning, för musik och handsfree-samtal, med en generös räckvidd. Jakan är en perfekt hörlur för vardagslivet, oavsett om man lyssnar på musik hela dagarna eller om endast lyssnar korta stunder då och då.

Men en kompakt och exibel design är Jakan enkel att ta med vart du än ska. De inbyggda magnetplattorna ger dig möjlighet att enkelt koppla ihop hörlurarna och bära dem runt halsen. Urbanears nya hörlurar har inga lösa delar vilket gör att användaren inte har något tappa eller förlora – men massor att vinna.

Kontrollknapp
Den inbyggda mikrofonen och kontrollknappen skiftar smidigt över mellan musik och samtal utan att man faktiskt behöver använda telefonen. Navigera musiken enkelt – byt låt, höj volymen eller ta ett samtal – med en enda manövreringsknapp. Den inbyggda mikrofonen är av god kvalitet och skapar tydliga telefonsamtal, smidiga röstmeddelanden eller kommandon till Siri.

Tydligt ljud
Jakan är utformad för att skapa varmt, distorsionsfritt ljud med balanserad bas och tydliga vokaler.

Lätt att ställa in
Tryck på kontrollknappen till lampan blinkar blått och välj sedan Jakan på din enhets Bluetooth-meny. Klart!

lur22 (kopia)

Jakan finns till försäljning för 999 kr i fem olika färger – Charcoal Black, Ash Grey, Field Green, Slate Blue och Mulberry Red. Jakan går att köpa på urbanears.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.