urba

Nu introducerar Urbanears sin första kollektion speciellt framtagen för träning – Urbanears Active. En kollektion som följer samma formspråk som tidigare men nu med sportiga inslag av mesh- och reflexdetaljer. Hörlurarnas funktion och design har förbättrats för att göra livet enklare för dig som lever ett aktivt liv.

Hellas är sporthörlurarnas svar på armékniven – smart förpackad med massvis av finesser. Med inbyggd Bluetooth 4.0 slipper du störas av en sladd och kan röra dig fritt. Inuti hörlurskåpan finns en mick samt en touch-funktion som gör det enkelt att svara på samtal, byta låtar och justera volymen utan att behöva ta fram telefonen. Både head band och hörlurskuddar är tvättbara och addera därefter 14 timmars batteritid vilket gör Hellas till den perfekta hörluren även för den mest uthållige atleten.
Pris: 999 SEK

1

Reimers är en svettresistent in-ear hörlur som utvecklats med innovativ EarClick-teknologi som du enkelt fäster inuti örat. Hörluren har även en inbyggd mick samt styrkontroll som är kompatibel med både iOS och Android. Sladden är designad med reflexdetaljer som ser till att du är synlig i mörkret – perfekt för såväl löprundan som när du springer för att hinna med sista bussen hem.
Pris: 500 SEK

2

Sportkollektionen består av den trådlösa over-ear hörluren Hellas och Reimers som är en in-ear hörlur. Urbanears Active lanseras den 7 januari i utvalda butiker världen över samt online på urbanears.com.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.