urbanears

Nya färgsprakande pasteller förgyller vår- och sommarkollektionen 2016. Välkomna en ny ljus färgpalett bestående av färgerna CaribbeanCamellia och Malibu. Färger som för tankarna till långa sommarnätter, bubbelgum och sand mellan tårna.

CARIBBEAN

En enda lång kustlinje möter ett klarblått hav. Här är en nyans som utmanar din lekfulla sida. Ta på dig hörlurarna och njut av det lugna båtlivet eller utmana dina vänner i en volleybollturnering på stranden.

plattanADV-WL_caribbean_TS_2

CAMELLIA

Camellia är färgen som passar din solbränna. Ta med dig dina vänner och leta efter snäckor och spännande saker som spolats upp på stranden. Fyll på med energi och stanna upp för att äta glass och lyssna på klassiska popdängor. Skaka av dig sanden och fortsätt ditt sökande efter spännande fynd. Sluta inte förrän solen gått ner.

plattanADV-WL_camelia_TS_5

MALIBU

Den här havsblå färgen speglar långsamma sommardagar och spontana utflykter till närmaste strand. Se framför dig tidiga joggingturer, grillkvällar och lukten av nyklippt gräs. Just när asfalten börjar bli för varm så är ett dopp i havet bara en cykeltur bort. Här är dagen lika lång som din bästa spellista.

sumpan_malibu_TS_5

Den nya kollektionen finns tillgänglig på urbanears.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 9 februari.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.