vrr

På bara ett par årtionden har videospel kommit från ingenstans till att bli världens mest lukrativa underhållningsindustri. Och det är spridningen av spelenheter som verkligen har hjälpt spel att bli så stort som det blivit, med allt från de mest avancerade datorerna till kompakta smartklockor som kan spela alla möjliga spel.

klo

Det är dock var spel ska ta sig härnäst som är den största frågan bland spelare och industriexperter. Den mobila spelrevolutionen visade oss att det inte alltid är de mest sofistikerade eller grafiskt komplexa spelen som har potentialen att fängsla den globala spelpubliken. Detta var något som gick emot den framtid som utlovats av de senaste konsolerna som PlayStation 4 och Xbox One vars titlar som Uncharted 4 och Grand Theft Auto V har nått helt otroliga nivåer av komplexitet och visuell prakt.

Med indietitlar som Angry Birds och det svenskutvecklade Minecraft bland de största speltitlarna genom alla tider har det blivit uppenbart att frågor om bekvämlighet och socialt spelande är viktigare för spelarna än komplexitet och realism.

tle

Det är sannerligen ett koncept som skördat framgångar i den framväxande onlinecasino-industrin där varumärken som sv.wintingo.com har nått enorm framgång genom sina simpla men effektiva spelautomater som kan spelas när som helst, dag och natt från en smartphone.

Och när Pokémon Go levererar ett mobilspel som skulle vara poänglöst att spela från en PC eller traditionell konsol är det uppenbart så att spellandskapet förändrats dramatiskt det senaste årtiondet. Faktumet att moderna spelare nu förväntar sig att interagera med sin omgivning på ett mer påtagligt vis har legat bakom den trend inom virtual reality-spel som förväntas bli en stor nyhet de närmsta månaderna.

Medan högprofilerade virtual reality-headsets som Oculus Rift och HTC Vive har nått sina platåer förväntas det att den fenomenala efterfrågan på kommande Sony PlayStation VR kan garantera att till och med spelkonsolerna har en framtid i detta spelklimat som står i ständigt utveckling.

Och med allt mindre enheter som Samsung Gear S3 och kommande Apple Watch 2 lär allt från pusselspel till spelautomater från WinTingo blir lättare att komma åt, så det ser verkligen ut som att vår spelframtid kommer bli allt mer bekväm.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.