ani

Många av dagens A-list kändisar föddes inte med en silversked i munnen och de har fått klättra uppför framgångsstegen mot alla odds. Framgångssagor sker som bekant inte över en natt och innan de blev kända fick de trampas med allt annat än glamourösa jobb. Och till din tröst; det är inte bara du som har fått dras med ett ”skitjobb” utan även de mest eftertraktade kändisarna i Hollywood har fått gå igenom detta skede i livet. Har du däremot inte skådespelartalangen men ändå drömmer om ett rikare liv kan det kanske vara läge att testa lyckan via Svenska alternativ istället?

Ozzy Osbourne
Mr. Osbourne har inte alltid varit ”The Prince of Darkness”. Han har tidigare arbetat på ett slakthus där en av arbetsuppgifterna var att tömma fårs magar. Ganska så aptitretande?

Nicolas Cage
Cage började synas på biografer redan i tidig ålder, fast inte på duken utan framför duken. Han sålde nämligen popcorn på biografen Fairfax Theater.

P!nk
Det krävs nog mycket för att man ska möta P!nk på ett McDonalds. Hon moppade närmare bestämt golv och städade toaletter på snabbmatskedjan.

Keith Richards
Richards började sin karriär som en bollpojke på en tennisklubb. Det tog ett tag innan Richards visade alla tennisgubbar vart skåpet skulle stå.

Howard Stern
Howard körde glassbil åt småbarn en gång i tiden. Kanske inte världens mest smickrande kombination.

Kid Rock
Rock har inte alltid sjungit rock. Han har tjänat pengar genom att sjunga hamburgare-jinglar. Det vi undrar; kan någon få tag i dessa jinglar? Det finns minst 1000 andra (bättre) sätt att tjäna pengar på enligt oss, Kid Rock borde kanske testat Svenska spelsidor på nätet istället för att sjunga om mat?

Brad Pitt
Brad jobbade tidigare för Pollo Loco restaurang på Sunset Boulevard där han var tvungen att klä sig i en kycklingdräkt och dela ut flygblad till förbipasserande människor. Det är en syn vi hade betalat för att se!

Queen Latifah
Innan Latifah började kalla sig Queen var hon tvungen att jobba åt en etablerad kung, nämligen Burger King. Dock var det inget långvarigt jobb. Blott 15 år gammal fick hon sparken från BK på grund av sitt temperament.

Jennifer Aniston
Innan Jennifer Aniston äntrade skådespelarbranschen städade hon toaletter och arbetade som cykelbud i New York. Kan vara en uppfriskande dröm för killar att se Aniston klädd i cykelbyxor, eller?

Julia Roberts
Innan hon blev ”America´s Sweetheart” och världskänd prostituerad i Pretty Woman skopade Roberts glass på Baskin Robbins för att kunna betala sina teaterlektioner.

Tom Cruise
I de tidiga åren arbetade Tom Cruise som en piccolo och hade planer på en karriär som en katolsk präst. Idag är det ombytta roller och vi tackar Gud för att han inte fullföljde banan som präst.

Quentin Tarantino
Tarantinos första jobb var som platsanvisare på en porrfilmsbiograf. Som förmån fick han dessutom se filmerna gratis. Vem har sagt att man inte kan blanda nytta med nöje?

Matthew McConaughey
Matthew var utbytesstudent i Australien en gång i tiden. Redan då bättrade han på sin bräda genom det fysiskt krävande arbetet; skotta hönsgödsel.

Gene Simmons
När Kiss-medlemmen var 13 år gammal arbetade han som tidningsbud i Jackson Heights, Queens. Turligt nog gör han inte det idag, för det hade varit en skrämmande syn på morgonen.

Ellen DeGeneres
Ellen den generösa var lika generös då som hon är nu. Förr i tiden körde hon ut bilar ur biltvätten för att sedan torka dem rena åt kunder, mot betalning givetvis.

Megan Fox
Megan har inte alltid varit så foxy. Innan karriären tog fart jobbade hon för en smoothie-affär iklädd en banandräkt. Sådant borde för övrigt förbjudas.

Warren Beatty
Under sina yngre dagar fick Warren förtroendet att jaga och skjuta råttor utanför en biograf för att skrämma iväg dem. Vem behöver katter och råttfällor?

David Letterman
Under gymnasiet på 60-talet var Letterman en lagerpojke på en livsmedelsbutik i Indiana. Butiken gick senare i konkurs och vi är säkra på att Letterman inte fällde en tår över det.

Christopher Walken
Walken har en imponerande meritlista. Han jobbade som lejontämjare på ett circus under en sommar. Detta jobb är det enda på hela listan som kvalificerar sig till att vara ett ”coolt jobb”.

Jerry Seinfeld
Seinfeld varvade stand-up gig med att sälja glödlampor per telefon. Att köpa glödlampor i affären kan nog vara bland det tråkigaste, så varför inte köpa per telefon?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.