ob

Nytt år, nytt jag? Medan vissa kanske försöker göra sig av med dåliga vanor i utbyte för bättre rutiner blickar Cult Furniture mot säsongens hetaste trender. Eller ja, vi tittar faktiskt tillbaka…

Med ett kliv tillbaka till det svängande 70-talet omringas vi återigen av sammetstyg, cocktailstolar och överdrivet stora lampskärmar. Cults senaste nyheter till sortimentet har allt du behöver för att känna som om du har rest med en tidsmaskin. Moda klädda stolar och Melvin-sofforna är högst på önskelistan med sina unika formgivningar, som är garanterade att stjäla showen oavsett om det är hemma eller på kontoret.

Du behöver inte blint lita på oss! Ta en titt på vad en av våra favoritbloggare tycker om denna populära stil innan du bestämmer dig.

”Sammet tog ett språng under 2017 och jag tror att det bara kommer bli ännu mer populärt under 2018, speciellt när det kommer till soffor och stolar. Det är ett så lyxigt tyg som fungerar otroligt bra i både ljusa, djärva färger såsom indigo och skogsgrön, såväl som i pastellfärger. Men om du inte kan se dig själv koppla av i en snygg sammetssoffa, varför inte testa en fotpall istället?”

Rachel Southern // The Ordinary Lovely

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.