strand

Om du befinner dig på en plats som är grå och kall i detta nu så går tankarna lätt till varmare breddgrader och härliga stränder. Ljuvlig sand att spela piano med tårna i och bara njuta i största allmänhet. Att fly landet och vända kappan efter vinden är lättare sagt än gjort många gånger. Men det går faktiskt att resa i sinnet, varför inte ta sig en titt på världens bästa stränder?Den välkända sidan TripAdvisor som fungerar precis som den låter har sammanställt en lista på de 25 bästa stränderna baserat på recensioner, liksom omdömen och betyg gällande kvalité från resenärer. Nämnvärt är att Brasilien kan stoltsera med sin underbara strand Baio do Sancho för andra året i rad på högsta tronen. Inget större tvivel om den saken. Transparent vatten, korallrev och sin vita sandstrand som inte är något annat än helt enkelt silky smoth.

Om inte listan framkallar något som kan påminna om värme kanske det rent av är dags att packa väskan och börja att beta av destinationerna och dess stränder nedanför.

  1. Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Brazil
  2. 
Grace Bay, Providenciales, Turks and Caicos
  3. Rabbit Beach, Lampedusa, Italy
  4. Playa Paraiso Beach, Cayo Largo, Cuba
  5. Playa de Ses Illetes, Formentera, Spain
  6. 
Anse Lazio, Praslin Island, Seychelles
  7. White Beach, Boracay, Philippines
  8. Flamenco Beach, Culebra, Puerto Rico
  9. 
Whitehaven Beach, Whitsunday Islands, Australia
  10. Elafonissi Beach, Elafonissi, Crete, Greece

På plats nummer sju ploppade den Filippinska ön Boracay upp med sin 4km långa strand White Beach. En plats på jorden som också skulle kunna gå under namnet paradis. Baws berättar med glädje om varför, vad som skall upplevas och hur det skall göras. Vi snackar sevärdheter, äventyr, restauranger, dryck, boende och priser. Låt oss tala klarspråk, en komplett guide för ön Boracay med tillhörande tips & trix som gör din vistelse bättre än alla andras. Mer om det senare i veckan men först, spana in den fullständiga listan HÄR 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.